dissabte, 28 de març del 2020

Quin llibre ens recomaneu?

Aquests dies que ens hem d'estar a casa tenim molt temps per jugar, fer feina, fer manualitats, ajudar a casa...i també, per llegir! Segur que molts de vosaltres ja us heu llegit algun llibre d'allò més entretingut!!

Quin llibre ens recomaneu? 

Recordeu que heu de posar el títol, l'autor o autora, un resum del llibre i explicar perquè us ha agradat.

Deixeu les vostres recomanacions als comentaris. I sobretot, firmeu amb el vostre nom, així sabrem qui ens el recomana!:)

38 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola.
Jo recomano Mortina escrita per Barbara Cantini. Es tracta d'una nena zombie acompanyada del seu millor amic Mustí, un gos amb les mateixes habilitats que un humà. Hi han 4 contes en què hi pots trobar un món plè d'aventures que pots explorar!

Lila Salés Forcada.

Mil coses i més ha dit...

Jo recomano Harry Potter i la pedra filosofal. Segur que tots coneixeu les pelicules de Harry Potter pero tot i que els llibres son una mica llargs,expliquen més detalls que a les pelicules. En Harry Potter es orfe i un dia normal i corrent l'hi van enviar una carta d'una escola de bruixeria que es deia Hogwarts i va descobrir que era un bruixot. A l'escola viu un munt d'aventures amb els seus amics en Ron i l'Hermione.Ah, i sobretot en Hagrid,un gegant que no sap guardar secrets!

Mireia Ribas Solé

Jana Garrote ha dit...

Hola!
Jo us recomano el llibre de "the crazy Haacks"3 escrit per ells mateixos. Va de els tres germans que van viatjant al:passat, futur...per aconseguir un rellotge sense temps. El que mes m'agrada del llibre son les aventures que passen. Hi han 7 llibres de la col·lecció per llegir i segur que aviat en treuen un altre.
Espero que us haigi servit d'algu.
Adéu!

gloriampep ha dit...

Hola ,
Jo us recomano el llibre de La porta prohibida escrit per David Nel.lo. Va de dues nenes la Guanda i la Gisela que van a un museu. La Guanda va anar el lavabo i es va trobar una porta prohivida que deia no hi entressin mai. La Gisela no hi hauria entrat però hi van entrar i van passar moltes aventures. M'Ha agradat molt perquè és molt divertit i tenen unes aventures increibles.
Espero que ús agradi.

Queralt Arumí Molina
01/04/2020

gloriampep ha dit...

Hola,

Jo us recomano el llibre Jo,en Watson i l'armari de la Jacqueline escrit per Gemma Lienas.
El llibre va sobre una nena que es diu Isolda que troba unes fotos antigues en un llibre de avionatge de dues nenes jugant en la plaça i una dona amb un barret antic. Ella i el seu amic Watson investigaran qui es el propietari de les fotos. M'ha agradat molt perquè l'aventura que passen és molt intrigant i interessant.
Espero que ús agradi.

Martí Arumí Molina
01/04/2020

Unknown ha dit...

Veiem que esteu llegint molt!! Que bé! Aquestes recomanacions són molt interessants! Us animem a continuar llegint, cada llibre és una nova aventura!:)

Èrica, Sílvia, Irene, Sandra, Pep, Cristina i Xevi

Núria ha dit...

Hola,
Us vull recomanar el llibre del Capità Calçotets i la Revenja Repugnant dels Robocalçotots Radioactius.
És una nova aventura del Capità Calçotets on rius molt de les coses que li passen. Esta molt bé el llibre!

Eloi Alba Boya
2/04/2020

Anònim ha dit...

Hola
Jo us recomano LA DIVERSIÓ DE LA MARTÌNA ( QUIN DESASTRE D'ANIVERSARI) escrit per la propia martina que es una YouTube que esta preparant la seva festa d'aniversari.
L'hi passant un munt de coses super divertides es un llibre molt enganxis.
En te molts mes I crec que el pròxim que llegiré sera una UNA AVENTURA A LONDRES
Espero que ús agradi molt

Clàudia basegña sousa
2 d'abril del 2020

Unknown ha dit...

Hola.
No paro de llegir, i per això, recomano un altre llibre. Es diu princeses drac escrit per Pedro Mañas. Es tracta de tres princeses la Bamba, la Nuna i la Koko. Reben una carta del princep Rosko, dien que estava enamorat de les tres princeses. S'ho agafen molt malament!!!!
Però les reines els diuen que hi han d'anar.
Creieu que hi aniràn?


Lila Salés Forcada

Aina Roqué ha dit...

Hola!
Jo us recomano el llibre de "Isadora Moon i la nit màgica" va d'una nena que és mig vampira mig fada que va a un espactacle de vampirs i fa un ball de ballet però als vampirs no els i agrada el ballet. Però al final l'Isadora no vol fer el ball de ballet i prefereix ensenyar com es pantina ela cavells, al cap d'una estona es troba una nena que està trista... la nena fa un ball de ballet i l'Isadora li diu que ella també volia fer un ball de ballet i desideixen fer el ball juntes.

Adéu!

Aina Roqué Juvanteny 4t B.

Martina Soler Vivet ha dit...

Hola!
Jo us racomano el llibre La increïble història del gegant al·lucinant de David Walliams. És la història de l'Elsie una nena òrfena que viu a Londres i vol descobrir si el romor de que hi ha un mamut al Pol Nord és veritat. És un llibre molt llarg però m'ha agradat molt perquè és molt divertit i astà ple d'avantures.

Martina Soler Vivet

Unknown ha dit...

Hola! Jo us racomano aquet llibre es tracta de una nena que es diu Tina, i te una aventura a l'espai el que va escriura aquet llibre es diu Knister I us racomano molt aquet llibre i tambe el final Jan tucs galactics.
Aya Lagzuli Asalhi

Unknown ha dit...

Hola no puc deixar de llegir els llibres dde la Tina. Ara es el conte de la Tina i la Momia es tracta de que la Tina i la seva classe sen van d'ascursio en el museo de les momias esta escrit per en Knister el final jjan manualitats. Aya Lagzuli Asalhi. Adeu

Unknown ha dit...

Carai!! Esteu fets uns super lectors i lectores! Així els mestres anem agafant idees per quan haguem de renovar la biblioteca de l'escola!:)

Moltes gràcies per les vostres recomanacions!

Èrica, Sílvia, Irene, Sandra, Pep, Cristina i Xevi

Unknown ha dit...

Bon dia,

Jo he llegit Contes per abans de dormir d'arreu del món. L'autora és Sílvia Dubovoy.
Són contes d'arreu del món que parlen d'històries d'animals i d'humans molt entretingudes, que ens acaben donant lliçons de temes importants de la vida.

Jan Triola

Lluc Bayés Oms ha dit...

Bon dia soc en lluc bayés oms el llibre que he llagit en Serrallonga,el bandoler.L'autora es la Monica A.Falguera de l'editorial susaeta. Aquest llibre explica la historia del bandoler mes famos de la historia. M'ha encantat!

Lluc Bayés oms

Arnau Baulenas ha dit...

Hola, jo us recomano un llibre escrit per Enid Blyton, el Club dels cinc, en Tim persegueix un Gat, son històries molt curtes.M'ha agradat perquè son històries molt divertides i passen moltes aventures amb un gat. Son cinc amics que queden per anar al cine i es troben un gat i aquí comencen les aventures
Oriol Baulenas Moreno

Roger ha dit...

Hola jo us recomano el llibre Harry Potter i la cambra secreta que és el volum 2.

Harry Potter i la cambra secreta es la continuació de Harry Potter i la pedra filosofal, on es narren la historia d’un nen que es mag i viu amb els seus tiets “muggles” però cada any va a l’escola de bruixeria Hogwarts, amb els seus amics el Ron Weasley i l’Hermione Granger i passaran moltes aventures.

L’autora es la JK. Rowling que ha escrit set llibres de la saga Harry Potter.

Us el recomano perquè és d’intriga i d’aventures i a la vegada descobreixes molts secrets de la màgia.

Marçal Canadell Costa, 4B

Roger ha dit...

Us recomano un llibre que m’he llegit durant el confinament que es diu: Els forasters del temps. L’aventura dels Vallbona i l’últim cavaller.

Aquest llibre l’ha escrit Roberto Santiago i explica que una família i les seves veïnes viatgen en el temps i van a parar al Regne de Sobrevent. Allà es transformen en cavallers i derroten els “draco dormiens” que son els que els hi declaren la guerra.

Marçal Canadell Costa 4tB

Berta Font ha dit...

Hola,
Soc la Berta I he llegit el llibre "En Jan Pol fa de detectiu". Ės un nen que investiga qui s'ha menjat el seu entrepà de formatge. Busca per diferents llocs I amb l'ajuda de 2 animals troba qui s'ha menjat l'entrepà.
El recomano llegir, per qui li agradi llegir contes de detectius.

Autora: Marta Jarque
Il.lustracions: Daniel Jiménez.

Berta Font Domęnech 4rt B

Unknown ha dit...

Hola,
Sóc en Roc Serra i aquests dies de confinament he llegit un llibre en castellà de la meva mare quan era petita que es diu "Los progresos del pingüino", de Jill Tomlinson. Va d'un pingüí que es diu Otto i que es va fent gran fins a anar al mar.
M'ha agradat peru`w t'explica la vida d'un pingüí des de que neix fins que va al mar.

Roc Serra Serrà 4t A

Carlota Fabregó ha dit...

Hola soc la Carlota
Jo us recomano amics de mitjanit, escrit per David Wiliams. Aquesta historia va que un dia un nen que es diu Tomes desperta amb un bony el cap i el traslladan a la sala del pediatre i viu avantures amb en George,l’Amber,en Robin l la Sally.Una historia molt dibartida.


Carlota Fabregó Conteras

Anònim ha dit...

Hola són en Jordi Arumí,

Us recomano el llibre de " El Diari del Greg La crua realitat", el seu autor és en Jeff Kinney. En Greg té moltes ganes de fer-se gran, però ho haurà de fer sense el seu millor amic en Rowley. Passarà moltes aventures a l'escola i també farà alguna dolentaria.
A mi m'ha agradat molt i us el recomano.

Jordi Arumí (3erB)

Unknown ha dit...

Hola jo us recomano el llibre de "Lady pecas,locuras lejos de casa"L'autora es la Daniela hack.
Es tracta de que li han enviat una invitació a la Lady pecas per anar a una convivència amb altres nens que tenen talents diferents i allà fa amigues i passen moltes aventures juntes i com gairebé a tots els llibres hi han malvades que els hi fan la vida impossible.
Per a mi es interessant perquè hi han espais on pots marcar i escriure coses (interactiu) i això fa que la teva lectura sigui mes entretinguda i mes divertida.

FINS AVIAT! Paula Mas Madaula
16/4/2020

Ivet ha dit...

Hola! Jo us recomano el llibre de "Això ès Hollywood!" L'autora es diu Ana Garsía. En Marc,l'Alex, la Liseta, la Zoe i la Kira son la banda de la Zoe. La banda viatja a Hollywood per averiguar el misteri que envolta el rodatge de la pel·licula de la Matilda!Però la Matilda no es la única que entra en el mon del cinema, perque la Liseta i l'Amanda volen ser actrius. Les coses es compliquen cada cop més i la Matilda va desapareixer!A mi m'ha agradat molt perque viatgen molt i fan moltes aventures.


FINS AVIAT!
Ivet Huéscar González 4t.A

tere ha dit...

Hola!!!jo he llegit el llibre de Campió!Anem a totes! a tots qui us agrada el futbol el recomano és la biografia de l´Anton Griezmann i m´ha agradat molt.

Marc Sabariego

Unknown ha dit...

Hola,

He llegit El pirata Octavi. Desembarca a Besalú. L'autora és l'Anna Bonet.
El llibre parla com el pirata Octavi va visitar un vaixell, en el qual van convidar a quedar-s'hi com a cuiner. El capità del vaixell volia arribar a Besalú, i per fer-ho havien de creuar un riu. Van haver d'agafar una barca per arribar al seu destí, enmig d'algunes aventures.
El llibre m'ha agradat perquè m'agraden les aventures i m'ha agradat el personatge protagonista.

Jan Triola Casas

Aina Vidal ha dit...

Hola sóc l'Aina i us recomano el llibre: NO SÉ SI VULL UN NÒVIO O UN GOS, de la Glòria Marín. La història tracta d'una nena que no suporta els crits i explica a la seva àvia com es sent i fa un diari de la seva vida.

AINA VIDAL ROVIRA 4tB

Lluc Mayo ha dit...

Hola,sóc l'Arià. Jo us recomano el llibre DIARI DEL GREG. És una col·lecció de varis llibres. He llegit el primer que es diu Un pringat total que parla de la història d'un adolescent que comença l'institut i fa un diari del que li passa i com li va- Segons el protagonista ser adolescent pot ser bastant molest, immers en el dur ambient d'institut on els xavalets que encara no han fet l'estirada han de compartir passadissos amb ganàpies que s'afeiten dues vegades al dia. La lectura és entretinguda perquè hi ha molts dibuixos.

L'autor és JEFF KINNEY

ARIÀ MAYORGA
4rt B

Unknown ha dit...

Hola sóc l`Arlet. Us recomano el llibre de LA MIA ES FA GRAN escrit per la Mònica Peitx. La Mia té nou anys i mig i comença a fer-se gran. Amb les seves amigues descobreix els canvis que fa el cos durant la pubertat. M`ha agradat molt i me l'he llegit molt ràpid.

Arlet Dalmau
3r.A.

Jordi Calvó ha dit...

Hola sóc en Jordi Calvó. Us recomano dos llibres: "EL SALT DEL TEMPS" i "BON NADAL, ESTIMATS MONSTRES" de la col·lecció L'Agus i els monstres. Escrits per Jaume Copons & Liliana Fortuny. En el primer, l'Agust, la Lídia i els monstres passen per la màquina del temps i van a parar amb els prehistòrics, al futur... i passen moltes aventures per poder-ne sortir. I en el segon llibre, algú els ha robat el Nadal i l'Agus, la Lídia i els monstres investiguen qui els ha robat aquesta festa tan màgica. En la seva investigació coneixen a molta gent diversa i interessant.

Jordi Calvó
3r A

Unknown ha dit...

Hola.
Aquest confinament és molt llarg, i per això no paro de llegir. Vull recomenar un llibre molt llarg i divertit escrit per David Waliams i dibuixat per Toni Ross. el conte esdiu: La cosa més estranya del món. Parla d'una nena que es diu Mirtle i sempre ho aconsegueix tot. El dia del seu aniversari ja no sevia què més demenar perquè pràcticament ho tenia tot, aixi que va ordenar als seus pares que li compresin un ``DALLONSIS´´. El problema que tenen els seus pares és que no tenen ni la més petita idea de què pot ser un ``DALLONSIS´´. L'únic que saven és que apareix a la Monstrepèdia, creieu que el podràn trobar tanbé fora les pàgines del llibre?

Carlota Fabregó ha dit...

Hola nois i noies,
Jo us recomano Matilda escrit per Roald dald.Va sobre una nena que es diu Matilda i la tracten molt malament fins que descubreix la seva apació per la lectura i despres tot cambia.un llibre de avantures i una mica grecios.

Fis aviat,

Carlota Fabregó Contreras

Maria ha dit...

Hola soc la Irina i aquests dies de comfinament aprofito per llegir m'he llegit No em dic Caputxeta l'autor es : Teresa Blanch . Va de un nen que es diu Andreu i d'una nena que es diu Berta . En el poble de la Berta i l Andreu a començat l'hivern i s'han d'emprobar la roba de l'any passat, la Berta tenia un abric vermell i no li anava bé, per aixó l'abric s'el queda l Andreu, l'endemà és dia d'anar a cole ,fa fred i l Andreu s'ha de posar l'abric vermell. L Andreu va a la cuina on hi ha el seu pare i la seva mare i els hi diu que l'abric vermell li va gran.... Va al cole i els seus amics s'enriuen d'ell, li diuen caputxeta.

M'ha agradat perque ès una història divertida

Irina Verdaguer Bueno

Carlota Fabregó ha dit...

Hola nois i noies,
soc la Carlota Fabregó i us recomano el diari secret de la susi i el diari secret d’en paul.Es un llibre en dos diaris a dintre i passa la mateixa historia escrita des de 2 prespactives difarens.En resum un es com ho veu la Susi i l’altre és com ho veu en Paul una historia molt divartida però no ès d’avantures sino de la vida secreta de 1nen i 1nena.

Adèu
Carlota Fabregó Contreras

Martina Soler Vivet ha dit...

Hola soc la Martina Soler,
i us recomano el llibre EL MÓN GENIAL DEL TOM GATES de L.Pichon. Aquest llibre va d'un nen que es diu Tom Gates i explica les coses que li passen quan va a l'escola.

Adéu
Martina Soler Vivet

Aina ZP ha dit...

Hola soc l’Aina Zarhon,
i us recoman el libre: Lady Pecas ¡Locuras en el escenario! De la editorial Montena.
El libre va d’una nena que es diu Daniela que vol apareixa en una obra de teatre sobre Romeo i Julieta.
M’ha agrada molt i el recomano a tothom, es molt divertit!
Aina Zarhon Pastor

Unknown ha dit...

Veiem que sou uns lectors fantàstics!
Ara que s'acosten les vacances d'estiu us animem a continuar llegint i a gaudir de la lectura! Dins els llibres us esperen un munt d'aventures!


Èrica, Sílvia, Irene, Sandra, Pep, Cristina i Xevi